Μενού
Your Cart

Η Εταιρεία Μας

Η Εταιρεία Μας«Όλα ξεκίνησαν από τη Μάντρα του Φράγκου το 1928 στον Βύρωνα.  Δημιουργούμε μαζί 3 γενιές τώρα, παρέχοντας υλικά υψηλών προδιαγραφών για κάθε ανέγερση, επισκευή, συντήρηση και ανακαίνιση.

Ως συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των δομικών υλικών.

Με κέντρο την σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας, επιλέγουμε προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα και πιστοποιημένα εργοστάσια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επεκτείναμε και ανακαινίσαμε τις εγκαταστάσεις μας στο Βύρωνα, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλικό εκθεσιακό χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων.

Διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους ώστε να έχουμε ετοιμοπαράδοτα υλικά. Ο στόλος των ιδιόκτητων φορτηγών αυτοκινήτων, διαφορετικών μεγεθών, παραδίδουν γρήγορα και με ασφάλεια στον χώρο σας.

Στοχεύουμε στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη και για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε την ομάδα ειδικών της Domica Center.  Η εμπειρία, σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση τους, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την κάλυψη των αναγκών σας. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με το ανανεωμένο μας site και eshop.

Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου, σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και με ιδιαίτερη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.

Ζητήστε τον ειδικό με το όνομα του, για ό,τι χρειαστείτε!

Γιατί μένουμε και στηρίζουμε την Ελλάδα.»

Φιλικά,

Ιορδάνης Φράγκος
Domica Center