Μενού
Your Cart

ALFA ALFA ENERGY

Κατασκευαστής: ALFA ALFA ENERGY Μοντέλο: 2-466
Η ESHAGUM SP είναι πλαστομερής (ΑΡΡ) ασφαλτική στεγανωτική μεμβράνη, με οπλισμό SP πολυστέρα, σχεδιασμένη για στεγάνωση καταστρωμάτων γεφυρών και τεχνικών έργων.Ο μοναδικός οπλισμός της, υψηλών αντοχών SP πολυεστέρας, προσδίδει στην μεμβράνη αυξημένη αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις ρηγματώσει..
7.40€
Χωρίς ΦΠΑ:5.97€
Κατασκευαστής: ALFA ALFA ENERGY Μοντέλο: 3-00617
Τo επαλειπτικό ασφαλτικό στεγανωτικό γαλάκτωμα EshaCoat No2 περιέχει μείγμα καθαρών ασφάλτων και αδρανή υλικά. Δια εξατμίσεως του υδατικού μέσου διασποράς, μετά την εφαρμογή του υλικού, σχηματίζεται ένας συνεχής στεγανωτικός υμένας. Είναι συμβατό με την πολυουρεθάνη, την πολυστερίνη, το σκυρόδεμα, τ..
12.70€
Χωρίς ΦΠΑ:10.24€
Κατασκευαστής: ALFA ALFA ENERGY Μοντέλο: 3-13691
Οι μεμβράνες ESHAPROOF είναι πλαστομερείς ασφαλτικές στεγανωτικές μεμβράνες, οι οποίες παράγονται από ειδικούς τύπους ασφάλτου και επιλεγμένα πολυμερή υλικά, με βάση το ατακτικό πολυπροπυλένιο (APP). Έχουν κατασκευαστεί ώστε να προσφέρουν αξιόπιστη στεγάνωση και προστασία σε βάθος χρόνου και θερμές ..
7.65€
Χωρίς ΦΠΑ:6.17€
Κατασκευαστής: ALFA ALFA ENERGY Μοντέλο: 3-12128
To ESHALAC 50S είναι επαλειπτικό ασφαλτικό βερνίκι που χρησιμοποιείται κυρίως ως αστάρι επιφανειών από σκυρόδεμα για την επικόλληση ασφαλτικών μεμβρανών.Οι ιδιότητες του ESHALAC 50S του επιτρέπουν να διεισδύει σε βάθος και άρα να προσφύεται άριστα στους πόρους της επιφάνειας του δομικού στοιχείου...
61.13€
Χωρίς ΦΠΑ:49.30€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)