Μενού
Your Cart

NANOPHOS SURFAGUARD RCS 1L

NANOPHOS SURFAGUARD RCS 1L
Κατόπιν Παραγγελίας
NANOPHOS SURFAGUARD RCS 1L

Κατόπιν Παραγγελίας

Αστάρι ενός συστατικού, βάσεως νερού, το οποίο εφαρμόζεται σε σκουριασμένες επιφάνειες για τη μετατροπή των οξειδίων σιδήρου σε αδρανείς και σταθερές ενώσεις. Το SurfaGuard™ RCS είναι ένα βινυλικό/ακρυλικό αστάρι το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε μια επιφάνεια σιδήρου ή κράματος σιδήρου για την μετατροπή των οξειδίων του σιδήρου (σκουριά) σε ένα προστατευτικό χημικό φράγμα. Αντιδρά χημικά με την σκουριά, ιδιαίτερα με οξείδιο του σιδήρου (ΙΙΙ), δημιουργώντας μία ελαφρώς μαύρη επίστρωση ανθεκτική στην υγρασία, αδρανοποιώντας έτσι την επιφάνεια και μετατρέποντάς την σε σταθερή και βαφόμενη.

Αποτρέπει την ανάδυση της σκουριάς στην επεξεργασμένη και βαμμένη επιφάνεια. Μετά την εφαρμογή και την σκλήρυνση του SurfaGuard™ RCS, η επιφάνεια είναι συμβατή με οποιοδήποτε ακρυλικό, εποξειδικό ή πολυουρεθανικό χρώμα. Το SurfaGuard® RCS εφαρμόζεται σε σκουριασμένα υποστρώματα, τα οποία είναι δύσκολο να προετοιμαστούν με τη διαδικασία της αμμοβολής ή με ηλεκτρικά εργαλεία, όπως καταστρώματα πλοίων, σκουριασμένες βαμμένες επιφάνειες, οχήματα, ρυμουλκούμενα, περιφράξεις, σιδερένια κιγκλιδώματα, φύλλα μετάλλων και εξωτερικές επιφάνειες δεξαμενών αποθήκευσης.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση και τη συντήρηση αντικειμένων σιδήρου ιστορικής σημασίας. Ιδανική σύνθεση για την εξάλειψη της αποσαθροποίησης των τελικών επιστρώσεων λόγω της διάβρωσης του υποστρώματος από τη σκουριά.

Είναι ιδανικό για υποστρώματα από ανθρακούχο χάλυβα, χυτοσίδηρο, γαλβανισμένο χυτοσίδηρο, ανοξείδωτο χάλυβα, κράματα σιδήρου ή αλουμινίου και ψευδαργύρου, ακόμη και σε χαλύβδινο οπλισμό σκυροδέματος. Αδρανοποιεί αποτελεσματικά τη σκουριά, μετατρέποντας τα οξείδια του σιδήρου σε αδρανείς και σταθερές ενώσεις

Εφαρμόζεται απευθείας στη σκουριά και αποτρέπει την ανάδυσή της στην τελική βαμμένη επιφάνεια Μπορεί να επικαλυφθεί με οποιοδήποτε ακρυλικό, εποξειδικό ή πολυουρεθανικό χρώμα εφόσον έχει στεγνώσει πλήρως

Εύκολο στη χρήση

Χαρακτηριστικά
ΑΠΟΔΟΣΗΠάχος Ξηρού Υμένα (μm) 80/Πάχος Υγρού Υμένα (μm) 160
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ8.13
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ1L
ΧΡΩΜΑΥπόλευκο
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Μοντέλο: 3-10737
  • Κωδικός: 3-10737
  • Κωδικός Κατασκευαστή: SGRCS00EN01